Bonbon workshop – Ehető ajándék

Részvételi díj: 18 500 Ft / fő

Komoly fejtörést okoz az ünnepek közeledtével, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Ne keress tovább! Gyere el bonbon készítő workshopunkra és már csomagolhatod is ezeket az ellenállhatatlan csokicsodákat!

Időpont: 2022.12.03. 09:00 (Kb. 4 órát vesz igénybe a program.)

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. “C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 10 hely szabad.

2022.12.03. 09:00

Kérlek, válassz időpontot!

Jelentkezés a programra

  Komoly fejtörést okoz az ünnepek közeledtével, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Ne keress tovább! Gyere el bonbon készítő workshopunkra és már csomagolhatod is ezeket az ellenállhatatlan csokicsodákat! Természetesen akkor is itt a helyed, ha csak szimplán szeretnél csokiba merülni, mert azt megígérhetjük, hogy a foglalkozás végére nyakig csokis leszel!

  A workshopon megismerkedünk a csokoládékészítés alapjaival, a temperálással, a formába öntéssel, a töltelékekkel, a díszítéssel. Minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk! Háromféle bonbon készül, különböző töltelékekkel és díszítéssel. Miközben szorgos munka folyik, cukrász szakoktatónktól minden fontos elméleti tudást is megkapsz, hogy otthon is tökéletesen sikerüljön a bonbonkészítés.

  Az elkészült remekművek természetesen hazavihetőek! Ehhez dobozt biztosítunk, de ha a környezettudatosan hozol magaddal, annak nagyon örülünk!

   

  Időpont: 2022.12.03. 9:00 (kb. 4 órás időtartam)

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. "C" épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 18.500 Ft