Zserbó workshop

Részvételi díj: 15 000 Ft / fő

Hajszálvékony tésztalapok között megbúvó édes dió töltelék, sárgabarack lekvárral, csokitetővel…hmmm, ez bizony a zserbó, az ünnepi szezon egyik nagyágyúja. Ezen a workshop-on elkészítjük a tökéletes zserbót, hogy az ünnepekre neked már a kisujjadban legyen a tudomány.

Időpont: 2022.12.11. 09:00 (Kb. 4 órát vesz igénybe a program.)

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. “C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 10 hely szabad.

2022.12.11. 09:00

Kérlek, válassz időpontot!
Cikkszám: KL2022-15 Kategóriák: , Címkék: ,

Jelentkezés a programra

  Hajszálvékony tésztalapok között megbúvó édes dió töltelék, sárgabarack lekvárral, csokitetővel…hmmm, ez bizony a zserbó, az ünnepi szezon egyik nagyágyúja. Ezen a workshopon elkészítjük a tökéletes zserbót, hogy az ünnepekre neked már a kisujjadban legyen a tudomány.

  Cukrász szakoktatónk megmutatja – és nem utolsó sorban elmagyarázza – mitől lesz csodás a végeredmény. Legyél akár kezdő vagy már bátran kísérletező haladó sütő, itt a helyed!

  A workshopon megismerkedünk a zserbó készítéssel, a tésztával, a töltelékekkel, a formázással, a sütéssel, a bevonással. Minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk!

  Miközben szorgos munka folyik, cukrász szakoktatónktól minden fontos elméleti tudást is megkapsz, hogy otthon is tökéletesen sikerüljön a zserbó.

  Az elkészült remekmű természetesen hazavihető! Ehhez dobozt biztosítunk, de ha a környezettudatosan hozol magaddal, annak nagyon örülünk!

  Hogy teljes legyen a karácsonyi hangulat, a worshop alatt a téli teát, alkoholmentes puncsot, és a karácsonyi zenét mi biztosítjuk! 😊

  Időpont: 2022.12.11. 09:00

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. "C" épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 15.000 Ft