Ajtódísz virágokból workshop

Ajtódísz virágokból workshop

Részvételi díj: 15 500 Ft / fő

Szeretnétek egyedi és varázslatos ajtódíszt készíteni otthonotokba? Gyertek el hozzánk és tanuljatok meg profi módon virágkoszorúkat készíteni! Ez a workshop lehetőséget biztosít számotokra, hogy felfedezzétek a virágkötészet rejtelmeit és saját kreativitásotokat is kibontakoztassátok.

Időpont: 2023. június 16. 9:00-12:00 vagy 14:00-17:00

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2024.01.13. 09:00

Kérlek, válassz időpontot!
SKU KL2022-28 Kategória Címkék ,

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Előképzettség nem szükséges, mindenki számára nyitott!

  Miért érdemes részt venni az Ajtódísz Virágokból Workshopon?

  1. Kreatív, segítőkész vezető: Leitner Judit segítségével megtanulhatjátok a legújabb trendeket és technikákat a virágkoszorúk készítéséhez. Minden lépést részletesen elmagyarázunk, hogy biztosan sikeres és gyönyörű eredményt érjetek el.
  2. Kreatív kikapcsolódás: A workshop alkalmas a kikapcsolódásra és a kreativitás kibontakoztatására. Megtapasztalhatjátok, milyen fantasztikus érzés saját kezűleg létrehozni valami szépet és egyedit.
  3. Széles választék: Különböző virágfajták (ízléses művirágok) és díszítőelemek közül választhattok, hogy a saját stílusotokhoz és ízlésetekhez leginkább passzoló koszorút hozhassatok létre. Minden eszközt és anyagot biztosítunk, hogy ne kelljen semmiről lemondanotok.
  4. Kézműves élmény: Élvezzétek a kézzel való alkotást és a hagyományos kézműves technikákat. Ez az időtálló készség sokáig hasznos lehet, és akár ajándékokat is készíthettek a szeretteiteknek.
  5. Emlékek és öröm: A saját készítésű virágkoszorúkkal otthonotok ajtaja varázslatos lesz, és mindenki megcsodálja majd a munkátokat. Emlékezetes pillanatokat teremthettek és örömteli élményeket szerezhetek a workshopon.

  A helyek száma korlátozott, érdemes időben foglalni.

  Időpont: 2024. január 13. 9:00-12:00 vagy 14:00-17:00 (Kérjük jelentkezéskor megjegyzésben tüntesd fel, hogy melyik időpontra szeretnél jönni.)

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 15.500 Ft

  Az ár tartalmazza az ajtódíszhez szükséges anyagokat és a díszítéséhez szükséges eszközök használatát.

  Aki a workshopot vezeti:

  Leitner Judit

  Leitner Judit

  Leitner Judit vagyok, eddigi életem során több kreatív szakmát sajátítottam el, kreatív hobbival foglalkoztam, melyekkel a mindennapi rohanó világban a lelkem feltöltöttem. Nagyon szeretem a körülöttem lévő harmónia megteremtését,mind otthonomban, munkámban és az általam teremtett légkört értékelő emberek boldog arcán.

  A sütés szeretete tíz éves koromban kezdődött, dédnagymamám és nagymamámmal töltött nyarak idején. Pár éve hivatalosan is Cukrász lettem. Legkedvesebb számomra a régi, hagyományos sütemények felkutatása, kipróbálása, receptek saját szájízre való módosítása. Azonban a világháló bekapcsolódása az életünkbe rengeteg új recepttel lát el minket és ezek kipróbálása számtalan új ízvilágot mutat be nekünk. Ezáltal több olyan technológiába, alapanyagba futottam bele, melyek eddig ismeretlenek voltak számomra. Így találkoztam a macaronnal. Rengeteg próbálkozás, gyakorlás után találtam meg a számomra legstabilabb receptet, amelynek trükkjeit szeretném nektek átadni, hogy otthonotokban Ti is magabiztosan elkészítsétek ezt a szemet gyönyörködtető kis ízbombát.

  Célom hogy minél több embernek megtanítsam a tökéletes macaron elkészítését, hogy Ti is átélhessétek azt a sok ember arcán látott elégedett mosolyt, ami egy-egy macaron elfogyasztása után látható.