Egy jó sajtos roló (Leveles tészta)

Egy jó sajtos roló (Leveles tészta)

Részvételi díj: 17 500 Ft / fő

Íme a mára már kicsit elfeledett sütemények egy másik képviselője – amit workshopunkon most reflektorfénybe állítunk, hogy megmutassuk, hogyan készül az igazán jó sajtos roló és mennyi lehetőség rejlik ebben az egyszerű kis hagyományos süteményben.

Időpont: 2024. január 26. 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2024.01.26. 10:00

Kérlek, válassz időpontot!
SKU KL2023-2 Kategória

Jelentkezés a programra



    Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?





    Leírás

    Íme a mára már kicsit elfeledett sütemények egy másik képviselője – amit workshopunkon most reflektorfénybe állítunk, hogy megmutassuk, hogyan készül az igazán jó sajtos roló és mennyi lehetőség rejlik ebben az egyszerű kis hagyományos süteményben.

    (Lehet sós és édes töltelékkel is készíteni, sőt kísérletezhetünk kevésbé szokványos ízekkel is, mint pl. a májkrémes, szardíniás, tojáskrémes.

    Molnár Ferenc Tanár Úr nem csupán elkészíti velünk ezt a sütit, egy kis elméleti hátteret is ad ahhoz, hogy halljunk a tészták fajtáiról és hogy melyik tésztánál mire kell figyelni, mert minden típus másféleképpen viselkedik.

    Amikor otthon készítünk süteményt és nem vagyunk szakavatott cukrászok, akkor követjük a receptet, de nem feltétlenül tudjuk, hogy mi történik abban a tésztában az elkészítés során. Nagy felfedezések történnek workshopjainkon, amikor már sok éve háziasszonyok csodálkoznak rá és mennek haza örömmel azzal a tudással, amit azután otthon kamatoztatnak. Nem utolsó sorban, erről a workhopról sem távozik senki üres kézzel, sőt egy szép (nagy) doboz (sajtos) rolóval😊

    Időpont: 2024. január 26. 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

    Időtartam: 4,5 óra

    17.500 Ft

    Aki a workshopot vezeti:

    Molnár Ferenc

    Molnár Ferenc

    Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.