Fonott kalács és briós (Gyúrt élesztős tészta)

Fonott kalács és briós (Gyúrt élesztős tészta)

Részvételi díj: 15 500 Ft / fő

Ez a workshop egy igazi jolly joker, vagy úgy is mondhatnánk, hogy kettő az egyben. Ezek a sütemények éppúgy szolgálhatnak hétköznapi reggeliként, mint ahogy lehetnek az ünnepi asztalon kiegészítő.

Időpont: 2024. január 14:00 10:00 (A program kb. 3,5 órás)

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2024.01.14. 10:00

Kérlek, válassz időpontot!
SKU KL2023-6 Kategória

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Ez a workshop egy igazi jolly joker, vagy úgy is mondhatnánk, hogy kettő az egyben. Ezek a sütemények éppúgy szolgálhatnak hétköznapi reggeliként, mint ahogy lehetnek az ünnepi asztalon kiegészítők akár a karácsonyi, akár a húsvéti menü mellé. Arról már nem is beszélve, hogy masnival átkötve egy saját magunk által készített személyes ajándék is lehet szeretteinknek, barátainknak.

  Ezen az alkalmon egy szakavatott cukrász mutatja meg és magyarázza el nekünk, hogy mitől lesz a végeredmény olyan, ahogy az a „nagykönyvben meg van írva”.

  A workshopon megismerkedünk a kelt tészta készítéssel, a tésztával, a formázással (több formázási módot is megmutatunk), a sütéssel.

  Az elkészült remekmű természetesen hazavihető és a mutatvány otthon a megszerzett tudással megismételhető. De arra is kiváló alkalom ez a workshop, hogy egyszerűen csak jól érezzük magunkat, s eldöntsük, szeretnénk-e kreativitásunkat otthon is kalácsba önteni😊

  Időtartam: 4,5 óra

  15.500 Ft

  Aki a workshopot vezeti:

  Molnár Ferenc

  Molnár Ferenc

  Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.