Karácsonyi fonott kalácskoszorú

Karácsonyi fonott kalácskoszorú

Részvételi díj: 15 000 Ft / fő

Te mivel díszíted az ünnepi asztalt idén karácsonykor? Mit szólnál egy csodás fonott kalácskoszorúhoz? Egyszerre pompás dekoráció és elképesztően finom foszlós, belül vajpuha kalács! Nyűgözd le vele az egész családod, hogy még jövőre is a Te karácsonyi kalácsodról áradozzanak!

Emellett megmutatjuk Neked hogyan készítheted el a legfinomabb foszlós kalácsot, így az ünnepek alatt kalácsból biztos nem lesz hiány!

Időpont: 2023. december 3. vasárnap 10:00-14:00

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2023.12.03. 10:00

Kérlek, válassz időpontot!

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Ugyan még csalóka az időjárás és szinte olyan érzésünk van, mintha éppen csak belecsöppentünk volt az őszbe, a karácsonyi díszek és dalok lassacskán ismét körbeölelnek minket. Így egyre közelebb kerül a kérdés, hogy mit is tegyünk az ünnepi asztalra idén karácsonykor.

  Ezért most egy olyan workshopra invitálunk Téged, ahol megtanulhatsz fonott körkalácsot készíteni, mely bármely ünnepi asztal pompás dísze lehet, mindamellett pedig foszlós, puha tésztájával minden vendéget elkápráztathat. A körkalács mellett pedig megmutatjuk Neked, hogy hogyan tudod elkészíteni a legfinomabb foszlós kalácsot, ami alighanem minden kisgyerek kedvenc reggelije lesz az ünnepek alatt.

  A workshopon megismerkedsz a kelt tészta készítéssel, a tésztával, a formázással, a sütéssel. Természetesen minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk! Miközben pedig a szorgos munka folyik, cukrász oktatónktól minden fontos elméleti tudást is megkapsz, hogy otthon is tökéletesen sikerüljön a kalács.

  Időpont: 2023. december 3. vasárnap 10:00-14:00

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 15.000 Ft