Kávéimádóknak (avagy, variációk a kávé ízre a süteményekben)

Kávéimádóknak (avagy, variációk a kávé ízre a süteményekben)

Részvételi díj: 19 000 Ft / fő

Ezen az alkalmon a kávé kerül a középpontba. Mi, aki szeretjük a kávét, felkapjuk a fejünket, ha kávés sütivel találkozunk. Itt az alkalom, hogy kicsit közelebb hozzuk a múltat és a jelent.

Időpont: 2024. február 25. 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2024.02.25. 10:00

Kérlek, válassz időpontot!
SKU KL2023-5 Kategória

Jelentkezés a programra



    Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?





    Leírás

    Ezen az alkalmon a kávé kerül a középpontba. Mi, aki szeretjük a kávét, felkapjuk a fejünket, ha kávés sütivel találkozunk. Itt az alkalom, hogy kicsit közelebb hozzuk a múltat és a jelent, a hagyományos és a modern cukrászat remekeit és elkészítsük együtt a kávés-csokis csemegét és egy kávés ún. monodesszertet. Ezekben a sütikben ugyan közös a kávé ízvilága, mégis más élményt adnak, mind ízüket, mind küllemüket tekintve. Csak egy a biztos: hogy garantáltan elvarázsolnak!

    Molnár Ferenc Tanár Úr vezetésével kalandozunk a cukrászat világában, aki mesél nekünk a különböző tésztafajtákról, krémekről, eljárásokról, hogy ezzel a tudással felvértezve otthon is a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból és a süteményből, amit nagy örömmel az asztalra teszünk.

    S talán nem is kell mondani, hogy az elkészített sütiket haza is visszük és még napokig csemegézhetünk belőlük, hacsak nincs több kávéimádó szeretteink között😊

    Időpont: 2024. február 25. 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

    Időtartam: 4,5 óra

    19.000 Ft

    Aki a workshopot vezeti:

    Molnár Ferenc

    Molnár Ferenc

    Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.