Krémes est (variációk a krémesre)

Krémes est (variációk a krémesre)

Részvételi díj: 17 500 Ft / fő

A krémeseknek is sok fajtája létezik, de ami közös bennük, az könnyed, elegáns megjelenésük, kicsit azt a látszatot keltve, hogy nincs is benne kalória.

Időpont: 2024. január 12. 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2024.01.12. 10:00

Kérlek, válassz időpontot!
SKU KL2023-3 Kategória

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  A krémeseknek is sok fajtája létezik, de ami közös bennük, az könnyed, elegáns megjelenésük, kicsit azt a látszatot keltve, hogy nincs is benne kalória. Ezt a leveles tésztából készülő süteményt kevesen merik otthon elkészíteni, ezen a workshopon azonban megmutatjuk, hogyan készíthető el otthon is, elkápráztatva mindenkit, akinek jut belőle.

  Az élvezet tovább fokozható a Tejszínes krémessel (bécsi krémesként is ismert), amit szintén elkészítünk workshopunkon.

  Molnár Ferenc Tanár Úr előre elkészíti a tésztát, hogy igazán a lényegre koncentráljunk, ami ugye a krémes esetében a krémen és a habon van. Lehetőség van persze a leveles tészta elkészítését is megtanulni, kínálatunkban szerepel, ez a Könnyű sós teasütemények workshop.

  Erről az alkalomról sem távozunk üres kézzel és a család, barátok biztosak lehetnek benne, hogy a kávé, tea mellé egy igazán kellemes süteményt fogyaszthatnak abból a krémesből, amit a workshopon készítettünk el😊

  Időpont: 2024. január 12. 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00

  Időtartam: 4 óra

  17.500 Ft

  Aki a workshopot vezeti:

  Molnár Ferenc

  Molnár Ferenc

  Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.