Mézeskalács workshop gyerekeknek

Mézeskalács workshop gyerekeknek

Részvételi díj: 9 000 Ft / fő

Ezen a workshopon a kis kukták végre teret kapnak saját kreativitásuk megéléséhez, szállhat a liszt, folyhat a cukormáz, repülhet a díszítőcukor, a lényeg, hogy ők elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Időpont:

2023. december 9. szombat 15:00-18:00

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

2023.12.09. 15:00

Kérlek, válassz időpontot!

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Hangolódjunk a karácsonyra mézeskalácsokkal! Ezen a workshopon a kis kukták végre teret kapnak saját kreativitásuk megéléséhez, szállhat a liszt, folyhat a cukormáz, repülhet a díszítőcukor, a lényeg, hogy ők elégedettek legyenek a végeredménnyel.

  A workshopon a gyerekek a workshop vezető segítségével készítik el a mézeskalácstésztát, aztán a fantáziának nem határt szabva, együtt díszítik a kisült mézeseket. Minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk!

  Az elkészült remekművek természetesen hazavihetőek! Ehhez dobozt biztosítunk, de ha környezettudatosan küldesz a gyerkőccel, annak nagyon örülünk!

  A programot 7 éves kortól ajánljuk.

  Időpont:

  2023. december 9. szombat 15:00-18:00

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 9.000 Ft

  Aki a workshopot vezeti:

     Reginé Kósa Kamilla

  Már gyerekként is foglalkoztatott a festészet világa. Az évek során a hobbiból munka lett. Évekig dolgoztam kéz és lábápolóként, majd egy mozaik stúdióban, ahol kiélhettem alkotás iránti vágyamat. Az alkotás és a vele járó folyamat nem más, mint művészet, feltöltődés, szabadság és sikerélmény. A mézeskalács készítés és díszítése egy új szerelem számomra. Minden egyes darabra egy üres vászonként tekintek. Szeretem mikor egy történetet, szép emléket mesélnek el a megfestett mézeskalácsok. A házikó készítését a gyerekeim kérésére készítettem, ami egy újabb irány a kreativitás kifejezésére. Gyere, és próbáld ki egy mézeskalács megfestését vagy egy egész meseházikó készítését.