Mézeskalács festés felnőtteknek

Mézeskalács festés felnőtteknek

Részvételi díj: 15 000 Ft / fő

Gyere és készíts velünk ehető ajándékot karácsonyra! Mi adjuk az édes illatú „vásznat”, Te pedig megfestheted rá téli tájképed, angyalkád, a Mikulás manóját, vagy amit csak szeretnél!

Időpont: 2023. december 9. 10:00-13:00  (Kb. 3 órát vesz igénybe a program.)

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 10 hely szabad.

2023.12.09. 10:00

Kérlek, válassz időpontot!

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Vészesen közeleg a karácsony és Te még nem tudod mit adj ajándékba? Mit szólnál, ha festenél egy képet? De nem akármilyet, hanem egy ehető képet! Persze nem muszáj megenni, hiszen olyan gondosan készül ez az „ehető vászon”, hogy akár évekig is díszeleghet a polcon.

  A workshopon a festésé a főszerep, így a „vásznat”, illetve az alkotáshoz minden szükséges alapanyagot mi biztosítjuk, hogy neked csak kreativitásod kiélésére és a fantáziádra kelljen figyelni miközben készíted az ehető műremekeidet. Éld bele magad a karácsonyi hangulatba, szívd be a mézeskalács fahéjas, szegfűszeges, gyömbéres és szerecsendiós illatfelhőjét, miközben elkészíted szeretteid karácsonyi ajándékait!

  Az elkészült remekművekhez dobozt is biztosítunk, de ha a környezettudatosan hozol magaddal, annak nagyon örülünk.

  Időpont: 2023. december 9. 10:00-13:00

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 15.000 Ft

  Aki a workshopot vezeti:

     Reginé Kósa Kamilla

  Már gyerekként is foglalkoztatott a festészet világa. Az évek során a hobbiból munka lett. Évekig dolgoztam kéz és lábápolóként, majd egy mozaik stúdióban, ahol kiélhettem alkotás iránti vágyamat. Az alkotás és a vele járó folyamat nem más, mint művészet, feltöltődés, szabadság és sikerélmény. A mézeskalács készítés és díszítése egy új szerelem számomra. Minden egyes darabra egy üres vászonként tekintek. Szeretem mikor egy történetet, szép emléket mesélnek el a megfestett mézeskalácsok. A házikó készítését a gyerekeim kérésére készítettem, ami egy újabb irány a kreativitás kifejezésére. Gyere, és próbáld ki egy mézeskalács megfestését vagy egy egész meseházikó készítését.